جمعه , ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
 
لوگو اسپانسر
خوش آمدید...
قال رسول الله صلى ‏الله‏ عليه ‏و‏آله : طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. (مصباح الشریعه،ص13)

آشنایی با دانشجوی مخترع دانشگاه پیام نور

دانشگاه پیام نور توانسته فرصت های جدیدی را برای پژوهشگران ایجاد کند

پیمان سرحدی، مخترع و پژوهشگر دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور نسبت به سایر دانشگاه ها یک مزیت دارد و آن فرصتی است که به عنوان وقت خارج از دانشگاه برای دانشجویان قائل می شود یعنی بهترین مزیتی که یک کارآفرین به دنبال آن است، گفت: من در سایر دانشگاه های دولتی و طراز اول هم تحصیل کرده ام، دانشگاه پیام نور در زمینه حمایت از محققان، پیشگام بوده و توانسته فرصت های جدیدی را برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران ایجاد کند. امکانات دانشگاه پیام نور، سطح علمی اساتید و همچنین حضور در تمامی نقاط کشور از ویژگی های بارز این دانشگاه است.
وی در مورد اینکه چرا دانشگاه پیام نور را برای تحصیل برگزیده است، افزود: از آنجا که من با توجه به شرایط کاری و علمی نیازمند زمان بسیار زیادی برای مطالعه و تحقیق و پژوهش خارج از فضای روتین دانشگاهی بودم و از دوران کارشناسی نیز با دوستانم روی پروژه های زیادی کار می کردیم واقدام به تشکیل شرکت دانش بنیان کرده بودیم، ساختار ذهنی من از تحصیل یک حصار محدود کننده بود که مطالعه خارج از درس را بیشتر ترجیح می دادم از این رو پس از آشنایی با ساختار دانشگاه پیام نور، آن را فرصت بسیار مناسبی برای یادگیری دانشگاهی و غیر دانشگاهی یافتم.
پیمان سرحدی افزود: شاید برایتان جالب باشد اما من اختراع را در سال ۱۳۸۲ زمانی که یک دانش اموز بودم آغاز کردم و از آن به بعد علاقه مند به تحقیق و پژوهش شدم.اما فعالیت های اصلی و مهم من در زمان دانشجویی و بعد از آن بود.
وی در مورد اولین و آخرین اختراعش گفت: اولین اختراع که بتوان نام اختراع روی آن گذاشت مربوط به سال ۸۵ است که موفق به طراحی و ساخت یک بالش هوشمند برای بیماران و کسانی که مشکلات تنفسی داشتند شدم و آن طرح برگزیده چندین جشنواره مهم همچون خوارزمی و بنیاد ملی نخبگان شد. آخرین اختراع هم دو دستگاه یک : سیستم تولید آب آشامیدنی از رطوبت موجود در هوا و دو : کنتور هوشمند آب بوده که هر دو صنعتی شده اند.
پیمان سرحدی مهمترین برنامه کاری خود را طراحی یک مدل و ساختار تجاری سازی اختراعات دانست و گفت: این مدل در کنفرانس جهانی مدیریت تکنولوژی ۲۰۱۴ در واشنگتن ارائه با نام خانه تکنولوژی و سیستم آکواریوم فناوری ارائه شد.
وی در مورد خانه تکنولوژی گفت: خانه تکنولوژی ایران سازمانی علمی ، متشکل از نخبگان و دانشمندان مطرح ایرانی است که با هدف توسعه و تجاری سازی فناوری در سال ۱۳۹۰ شکل گرفت ، این سازمان نخستین بار از روی تحقیقات و نیاز سنجی گروهی از نخبگان جهت رفع معضلات تولید فناوری در کنفرانس جهانی مدیریت تکنولوژی در شهر واشنگتن کشور آمریکا مطرح شد و با عنوان دهکده دانایی و خانه های تکنولوژی معرفی گردید.اعضای خانه تکنولوژی را دانشمندان و نخبگان حاضر در ایران و خارج از کشور تشکیل داده اند و با همفکری خود نسبت به ارائه راهکارهای اجرایی اقدام می کنند.
وی افزود: خانه تکنولوژی برای اولین بار توانست با ارائه سیستم تجاری سازی اختراعات به روش نوین آکواریوم فناوری یک مدل موفق را در ایران پیاده سازی کند و اختراعات زیادی را با همکاری مخترعان ، متخصصان و سرمایه گذاران روانه بازار کند .
وی همچنین گفت: خانه تکنولوژی ایران بر اساس یک آرمان بزرگ در راستای خدمت به ایران اسلامی و جلوگیری از خروج نخبگان و استفاده از پتانسیل بزرگ متفکران ایرانی شکل گرفته و امید است در آینده نزدیک این اقدامات گسترش یافته و سرعت چرخه تولید و صنعت در ایران افزایش یابد .
پیمان سرحدی با عنوان اینکه در آکواریوم فناوری مخترع و سرمایه گذار ایده و سرمایه را تزریق کرده و به عنوان بیننده مشغول به کار خواهد شد، گفت: در آکواریم فناوری یک تیم به عنوان یک گروه کاملا حرفه ای از حوزه متخصصانِ طراحی ، تولید ،بازار و فروش ، ایده را به محصول تبدیل خواهند کرد و سپس در بازار فناوری به فروش می رسد.
دانشجوی مخترع دانشگاه پیام نور در مورد فعالیتش در زمینه تاسیس شرکت های دانش بنیان که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، افزود: یادم هست در دیدار با مقام معظم رهبری ایشان نکات بسار ارزنده ی را به نخبگان و مسئولان گوشزد کردند و بسیار به بحث ورود فناوری و استفاده از نتایج تحقیقات علمی به صنعت صحبت کردند، ایشان فرمودند نتایج تحقیقات علمی باید تجاری سازی شوند، مساله تجاری سازی بسیار مهم است، ما هم با توجه به این رهنمود ها تا به حال چندین شرکت دانش بنیان و کارخانه تولیدی راه اندازی کرده ایم که از جمله آنها می توان به محصولات فناوری الکترونیک ماد، صنایع ازمایشگاهی فناوران ماد ، کارخانه اسباب بازی نابغه شو و تاسیس خانه تکنولوژی ایران اشاره کرد .
وی که در زمینه کارآفرینی نیز فعال است، در این مورد گفت: به لطف خداوند بنده جز معدود مخترعینی بوده ام که توانسته دانش را به ثروت و علم را تجاری سازی کنیم تاسیس چندین واحد تولیدی و کسب رتبه اول کارآفرینی کشور و بکارگیری بیش از ۴۰ نفر از نخبگان در واحدهای مختلف از افتخارات ماست.
وی در پایان ضمن تقدیر از اقدامات و فعالیت های ارزنده مسئولان در دانشگاه پیام نور از آنها خواست با توجه به توانمندی و ظرفیت این دانشگاه که جایگاه و ارزش بالاتری را می طلبد، از توان نخبگان بیشتر بهره مند شوند.


مطالب مرتبط


برچسب ها

, , , ,


نویسنده : admin
تاریخ ارسال : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ ساعت 10:50
کد مطلب : 1639
بازدید : 405 views
دیدگاه های مطلب "آشنایی با دانشجوی مخترع دانشگاه پیام نور"
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها




کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت به دانشگاه فراگیر پیام نور تعلق دارد

Copyright © 2010-2021